Naast alle activiteiten die in de omgeving van De Schaapskooi te beleven zijn, zijn er ook activiteiten in de omgeving die eens per jaar terugkomen. Hieronder vindt u de activiteitenkalender met de activiteiten die in de omgeving te doen zijn. Zo kunt u meteen een uitje plannen tijdens uw verblijf in de Schaapskooi.
Tevens kunt u een kijkje nemen op de kalender van Langstraat4You.
 

Activiteitenkalender

15-12 Dickens Festijn Drunen

15-12-2018 Dickens Festijn Drunen

Welkom op Dickensfestijn Drunen 2017!

De nummer 1 Kerstmarkt volgens de Zoover top 5

'Charles Dickens kerstmarkten van Nederland'! 15 en 16 december 2018 in het centrum van Drunen.
Ruim 500 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven in het centrum van Drunen: Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick, Christmas Carol Singers, weeskinderen, dronkaards en deftige lieden.

Een knisperend vuur, sfeervol licht van oude straatlantaarns, de geur van glühwein, geroosterde kastanjes en het gezang van kerstliedjes maken de negentiende eeuwse sfeer compleet

​Neem een kijkje op de website.

 
 

17-03-2019 DAK Drunense Duinenloop

Locatie: Drunen
De DAK Drunense Duinenloop is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel publiek op af komt. De deelnemers lopen een halve marathon door de Loonse en Drunense Duinen.
Overweegt u om mee te doen? Inschrijven kan vanaf november 2018.
 
21-06 Bosch Parade

21-06-2019 Bosch Parade

Bosch Parade heeft een evenement toegevoegd.
21 uur · 
Bosch Parade will be back in 2019! From Friday 21 to Sunday 23 June 2019. The floating procession will take place on the river Dommel, in the historic city center of 's-Hertogenbosch.
In de stad van Jheronimus Bosch komt de Bosch Parade in 2019 terug. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2019 vaart de drijvende optocht op de Dommel, in het historische hart van de stad. De drijvende optocht is voor het publiek vanaf de oevers in het hart van de stad te zien. Deze ‘vaartocht van het ongerijmde’ doet recht aan het genie en de vernieuwingsdrang van de kunstenaar Jheronimus Bosch en aan ’s-Hertogenbosch, de stad van de levende kunsten.