Heeft u nog vragen over de appartementen? Wellicht staat het antwoord bij de onderstaande veelgestelde vragen. Heeft u algemene vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Ja, die wordt jaarlijks vastgesteld en verrekend met de borg. De toeristenbelasting kunt u vinden bij de tarieven van de camping, groepsaccommodatie of appartementen.

Ja er is een goede verbinding aanwezig op het gehele complex van de Schaapskooi. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

De routeomschrijving naar De Schaapskooi vindt u hier.

Nee dat is helaas niet inbegrepen. U kunt het beddengoed wel bijbestellen en de pakketten met beddengoed worden op uw bed gelegd.

Dat zijn korffilters en deze zijn aanwezig in de keuken.

In de Loonse en Drunense duinen kun je hardlopen, wandelen, paardrijden, fietsen, mountainbiken of skeeleren. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen.

Het is verstandig om te boeken. Je kunt altijd op het laatste moment nog vragen of er een plaatsje vrij is. Dit kan telefonisch of per mail.

Ja, dat kan. Een optie blijft 1 week staan.

Ja dit kan, mits de nieuwe periode nog beschikbaar is.

Ja, een normale schoonmaak is inbegrepen. Voor extreem werk, zoals het wassen van een muur, worden extra kosten in rekening gebracht.

Ja, u kunt gebruik maken van de het keukenblokje met koelkast, twee gaspitten, keukengerei en koffiezetapparaat.
Maaltijd en/of drankverzorging kan via ons geregeld worden. Wanneer de slager het vlees verzorgd neemt hij een BBQ mee. Er is geen BBQ aanwezig.

Ja, de afname van beddengoed is verplicht. Het beddengoed wordt in pakketjes op de bedden gelegd. Het beddengoed zit al bij de prijs inbegrepen, dus u heeft hier geen extra kosten aan.

Nee, dit is te gevaarlijk omdat het te dicht bij het gebouw is.