Kamperen bij de boer wordt steeds populairder. Ook vakantiegangers uit BelgiĆ« hebben onze camping gevonden. Steeds vaker ontvangen wij Belgische toeristen die onder de indruk zijn van de mooie omgeving en de fietsroutes. Slechts 85 km vanaf Antwerpen is de mooie natuur van de Drunense Duinen te vinden. Binnen een half uurtje vanaf Turnhout waan je je in een totaal andere omgeving. 

Woont u normaal in de stad en wilt u uw kinderen graag iets meegeven van het platteland? Of bent u gewoon toe aan rust in de natuur? Kamperen op de minicamping bij een boerderij biedt de ideale uitkomst! Bij de Schaapskooi kunt u kamperen op de boerderij.

De Schaapskooi heeft een minicamping, twee luxe blokhutten en een (groeps)accommodatie, waarbij u ook mee kunt helpen in de schapenhouderij. De Schaapskooi dankt zijn naam namelijk aan de schapenhouderij die bij het bedrijf hoort. U kunt, onder begeleiding, meehelpen met het voederen van de schapen. Ook kunt u in de lente nieuwe lammetjes geboren zien worden. Bovendien kunt u als toeschouwer bij de Schapenscheerdag aanwezig zijn, waar alle schapen worden geschoren. En een leuk extraatje voor de kinderen: zij mogen helpen om samen met de hond de schapen te drijven. Een hoop leuke activiteiten voor jong en oud! Dat kan als u komt overnachten bij de boer.
 
duinen naast de schaapskooi

Wanneer u komt overnachten op de boerderij, zit u ook meteen op de rand van de Loonse en Drunense Duinen. U overnacht bijna in de Loonse en Drunense Duinen! U bent vanaf de boerderijcamping heel snel in dit Nationaal Park, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor de sportievelingen: de Loonse en Drunense Duinen staan ook bekend om hun uitdagende mountainbikeroutes. Ook voor jonge kinderen is dit een perfecte omgeving om uit te waaien. Ze leren van alles over de natuur en over de verschillende dieren. Zo is kamperen op de boerderij ook nog eens heel leerzaam! Wij heten u graag welkom bij de Schaapskooi!

Daarnaast ligt kampeerboerderij De Schaapskooi binnen een straal van 20 km vanaf de hoofdstand van de provincie Noord Brabant: 's-Hertogenbosch. Deze mooie stad biedt veel cultuur en heeft een mooi en gezellig winkelcentrum. Tevens is in de directe omgeving het pretpark De Efteling te vinden. Dit sprookjespark staat garant voor een dag plezier voor jong en oud. 

U kunt het hele jaar door bij de Schaapskooi verblijven. In het kampeerseizoen kunt u terecht op de boederijcamping, maar ook de rest van het jaar staan onze appartementen, luxe blokhutten en de groepsaccommodatie tot uw beschikking.

We hopen u snel te zien!

Contactformulier
*
*
*
*