Gezellig in Brabant op pad met een hele groep, maar nog op zoek naar een plek om te overnachten? De groepsaccommodatie van de Schaapskooi biedt plaats aan 40 personen en kan in zijn geheel gehuurd worden. Ons groepsverblijf is daarom ideaal voor families, sportteams of verenigingen die in Brabant een plekje zoeken om te overnachten. Bent u met een kleinere groep? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze groepsaccommodatie

Ons groepsverblijf is voorzien van 12 slaapkamers (8 vierpersoonskamer en 4 tweepersoonskamers), zodat iedereen die bij ons verblijft voldoende privacy heeft. Elke slaapkamer heeft haar eigen douche en toilet. In de onlangs aangebouwde tuinkamer kunt u heerlijk zitten, uitrusten of een spelletje doen. Bovendien heeft u vanaf hier uitzicht over de landerijen en het gehuchtje Giersbergen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Tevens is de groepsaccommodatie voorzien van een goed gevulde keuken en recreatieruimte. Zo kunt u gemakkelijk op locatie activiteiten organiseren.

Groepsverblijf centraal in Brabant

Ook rondom de Schaapskooi is genoeg te doen. De ligging van de groepsaccommodatie is ideaal: in een rustige omgeving én overal dichtbij. U kunt zowel binnen als buiten activiteiten organiseren en bent afgezonderd van de drukte. Maar u bent ook snel in de nabijgelegen centra, waar u winkels, supermarkten en gezellige restaurantjes en kroegen kunt vinden. En of u nu graag gaat wandelen of fietsen in de Loonse en Drunense duinen, op safari gaat in de Beekse Bergen of een bezoekje brengt aan de Efteling: het is allemaal om de hoek.

Over de Schaapskooi

Bij de Schaapskooi komt u logeren bij de boer. Naast onze groepsaccommodatie, kunt u ook overnachten in onze appartementen of op de minicamping. Onze naam danken wij aan schapenhouderij die wij naast al onze recreatiemogelijkheden onderhouden. Sinds 2003 hebben wij een stal voor onze schapen, die daar in de lammertijd verblijven. De rest van het jaar grazen ze op de weilanden rondom de Schaapskooi.


Reserveringsaanvraag groepsaccommodatie
*
*
*
*
*
*

Periode

*
*

Gewenste accommodatie

*